Věděl jsi, že Přidat další uživatele k tvému účtu Můžeš? To je především pro spolupráci v týmech nebo Společnost praktické, ve kterých je za vyřizování objednávek odpovědných více osob. Přitom je možné, Nastavení oprávnění pro jednotlivé uživatele a společně prostřednictvím tohoto účtu již zadané údaje, jako například fakturační adresa nebo objednávky, k využít a prohlédnout si.
Jak to funguje v detailu A jaké výhody přesně nabízí, se dozvíš v našem návodu.